…”Waar wij voor staan”…

ASM zorg staat voor Ambulante Sociale en Maatschappelijke zorg.

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor een ieder die hulp of begeleiding behoeft. De logische vraag is dan maar wie zijn jullie? ASM Zorg is een divers gezelschap aan zorg professionals en vrijwilligers uit verschillende disciplines in de zorgbranche. Binnen onze gelederen werken wij met zowel zelfstandige psychiaters/psychologen/orthopedagogen/andragogen als mede een zelfstandige zorgaanbieders. Dit uiterst gedreven team doet niets liever dan het begeleiden en ondersteunen van zowel hulpbehoevende jeugdigen als volwassenen.

In ons werk maken wij geen onderscheid in religie en levensopvattingen maar hebben wij maar één doel. Het vergroten van uw zelfredzaamheid en de kwaliteit van uw leven.

Een groot deel van de werknemers hebben een werkverleden bij de gerenommeerde zorgbedrijven als vertrouwenspersoon, ambulant-, sociaalmaatschappelijk- jeugd- en of pedagogisch medewerker. Velen van onderhouden nog warme banden met deze organisaties en oud collega’s.

De oprichters

Wij ondersteunen en begeleiden zowel in Nederland als daar buiten individuen, gezinnen en of gezinsleden. Het kunnen zowel volwassen die midden in de maatschappij staan als minderjarigen met problemen op school of in huis. Het zijn ouders die de grip op hun kind of kinderen dreigen kwijt te raken en zich geen raad meer weten. Het kan zijn jeugdigen die clashen met hun ouders of niet begrepen voelen.

Wij zetten alles op alles om uw zelfredzaamheid vergroten, door te assisteren of bemiddelen met instanties, het opbouwen van een gezond sociaal netwerk en het onderhouden daarvan. Het doorbreken van isolement met activiteiten zoals computer-, brei-, fiets-, kookles, wandelgroepen, modiste- en culture clubs of juist door ondersteuning met huiswerk d.m.v. begeleiding voor leerlingen met hun taal- en rekenlessen.

Het werk in het buitenland is ten alle tijden om de zelfredzaamheid van het individu, het gezin of de gezinsleden te bevorderen. Wij maken geen onderscheid tussen socialenklasse of mogelijkheden om te kunnen participeren als mindervaliden binnen de gemeenschap.

Zo helpen ondersteunen wij in sociale- en maatschappelijke projecten voor straatkinderen en verongelukten die buiten de maatschappij dreigen te vallen. Straatkinderen opgevangen en voorzien van scholing, maaltijden en onderdak. Medische zorg lokaal beschikbaar maken met lokale instanties en dorpelingen om een afgelegen gebied van gedegen zorg te kunnen voorzien.